ee

Tentang Kami

TENTANG KAMI

Saha Kami

Desay Chemical mangrupikeun produsen profesional pikeun sagala jinis lem anu langkung ti 10 taun pangalaman. Kami gaduh pasar ageung duanana di Cina sareng pasar asing kalayan reputasi anu saé dunya.

Misi urang

misi kami kalebet "Kualitas salaku inti" "kepuasan pelanggan salaku prinsip munggaran".

kami nyayogikeun serivice pangsaéna kalayan harga anu paling lumayan

Kategori produk urang

Produk bintang urang kalebet lem transparan, lem bodas PVA, lem universal SBS sareng lem poliuretan. Kami ogé nyayogikeun bahan anu berkualitas sapertos latex rosin sareng VAE

Mangtaun-taun Pangalaman
$
HASIL SALES DINA taun 2020
kapuasan palanggan

Tinjauan Perusahaan

Kami gaduh tim anu propésional

pikeun nyayogikeun jasa propésional

8fa4dd31

Saha urang

Jiangyin Desay Chemical Trade CO., LTD, Grosir distribusi perekat, latex bodas, polyvinyl alkohol adhesive, pu lem pasar terlaris konsumén. Diantara konsumén mikaresep status anu langkung luhur, perusahaan anu ngagaduhan sababaraha pangecér sareng agén pikeun ngawangun long- hubungan stabil hubungan kerjasama. Jiangyin desai kimia kimia co., LTD. Sebaran perekat, latex bodas, lem tabung kertas, lem alkohol polivinil, variétas lem wangunan lengkep, harga lumayan. Jiangyin desai ko kimia dagang co., LTD. Kakuatan anu kuat, kiridit, nurut kana kontrak, mastikeun kualitas produk, kalayan rupa-rupa

Ti mimiti, Jiangyin Desay Chemical Trade CO., LTD dicirikeun ku komitmen pikeun mastikeun yén unggal palanggan ngagaduhan kualitas anu unggul. Janten mitra tina grosir paling penting dina industri lem kimia.

Daérah palayanan

  Kami gaduh lem mérek mandiri urang sorangan, séri lem khusus BOPP, séri lem, séri PE tina lem PVC, séri lem ABS, séri lem tahan cai, séri lem, séri lem tina cai-dumasar, latex bodas, produk-produk palastik, biasana dianggo dina industri cocooan, barang olahraga olahraga, industri sikat sisir, kado rumah tangga sapopoe, industri pencahayaan, percetakan bungkus, produk kertas-plastik, produk éléktronik sareng bidang-bidang sanésna. Salaku mérek lem terkenal, inovasi kontinyu, pamutahiran kontinyu, kamajuan kontinyu, kalayan produk kualitas luhur, jasa sampurna, harga lumrah, meunang konsumén industri muji, sareng pangakuan bulat, kana posisi produk pasar tinggi-tungtung, pasar domestik sareng asing anu laris, kami tulus ngantosan, ngabagéakeun palanggan ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang sareng bernegosiasi!

photobank (5)

Sertipikat

Ieu mangrupikeun sababaraha sertipikat kami, kalebet bijil transportasi, sertipikat pamariksaan produk,
SMDS, SGS, sareng sajabana Upami anjeun peryogi bijil tina produk anu saluyu, mangga ngahubungan kami

Certificate (1)
Certificate (2)
Certificate (3)
Certificate (4)
Certificate (5)
Certificate (6)
Certificate (7)
Certificate (8)