ee

Warta Industri

  • Metoda polimérisasi anyar ieu muka panto pikeun palapis antifouling anu langkung épéktip

    Akumulasi mikroorganisme dina permukaan mangrupikeun tantangan pikeun industri pengiriman sareng biomédis. Sababaraha palapis polimér anti polusi ngalaman dégradasi oksidatif dina cai laut, ngajantenkeun aranjeunna henteu épéktip dina waktosna.
    Maca deui
  • Palapis polimér anu janten tiiseun gedong

    Insinyur parantos ngembangkeun PDRC éksternal berperforma tinggi (pasip siang radiasi pendinginan) palapis polimér kalayan sela hawa mimitian ti nanométer dugi ka minisél anu tiasa dianggo salaku cooler hawa spontan pikeun atap, gedong, bak cai, kendaraan sareng bahkan pesawat ruang angkasa - naon waé anu aya ...
    Maca deui
  • Pelapis pikeun pembangkit listrik tenaga surya anu tiasa ngagentoskeun silikon

    Ayeuna, sababaraha jinis "sihir" palapis tiasa dianggo pikeun ngagentos "silikon" dina pembangkit listrik tanaga surya. Upami éta pencét pasar, éta sacara signifikan tiasa ngirangan biaya tanaga surya sareng nyandak téknologi kana panggunaan sapopoe. Ngagunakeun panel surya pikeun nyerep sinar panonpoé, ...
    Maca deui