ee

Warta

  • Metoda polimérisasi anyar ieu muka panto pikeun palapis antifouling anu langkung épéktip

    Akumulasi mikroorganisme dina permukaan mangrupikeun tantangan pikeun industri pengiriman sareng biomédis. Sababaraha palapis polimér anti polusi ngalaman dégradasi oksidatif dina cai laut, ngajantenkeun aranjeunna henteu épéktip dina waktosna.
    Maca deui
  • Palapis polimér anu janten tiiseun gedong

    Insinyur parantos ngembangkeun PDRC éksternal berperforma tinggi (pasip siang radiasi pendinginan) palapis polimér kalayan sela hawa mimitian ti nanométer dugi ka minisél anu tiasa dianggo salaku cooler hawa spontan pikeun atap, gedong, bak cai, kendaraan sareng bahkan pesawat ruang angkasa - naon waé anu aya ...
    Maca deui
  • Pelapis pikeun pembangkit listrik tenaga surya anu tiasa ngagentoskeun silikon

    Ayeuna, sababaraha jinis "sihir" palapis tiasa dianggo pikeun ngagentos "silikon" dina pembangkit listrik tanaga surya. Upami éta pencét pasar, éta sacara signifikan tiasa ngirangan biaya tanaga surya sareng nyandak téknologi kana panggunaan sapopoe. Ngagunakeun panel surya pikeun nyerep sinar panonpoé, ...
    Maca deui
  • Lem Kayu Pertukangan Tanpa Kancing Atawa Sekrup

    Gluing mangrupikeun bagian penting tina seueur proyek dumasar-kai. Tapi tangtoskeun lem kai anu pangsaéna pikeun tugas khusus anjeun henteu gampang. Kieu anu anjeun kedah terang pikeun mutuskeun lem kai mana anu paling cocog pikeun proyek anjeun. Lem Polyvinyl Acetate (PVA) nyaéta jinis lem kai anu paling umum. Ieu t ...
    Maca deui
  • Perekat poliuretan - béntang hareup tina perekat

    Ranté molekul napel poliurétana ngandung gugus karbamat (-NHCOO-) atanapi gugus isokyanat (-NCO), dibagi kana poliisosianat sareng poliurétana dua kategori. Perekat Polyurethane, ngalangkungan réaksi gugus isosianat dina sistem sareng zat anu ngandung hidrogén aktif di jero atanapi di luar .. .
    Maca deui
  • Laporan Panilitian résin Epoxy

    Laporan Panilitian Pasar Epinxy Resin Inovatif - Dipisahkeun ku Aplikasi, Géografi, Tren sareng Proyék 2026 Panilitian anu diénggalan ngeunaan Epoxy Resin Industry mangrupikeun studi anu lengkep anu nyayogikeun wawasan anu éksklusif ngeunaan bisnis Epoxy Resin pikeun palaku pasar énggal sareng pamaén anu mantep. Anu ...
    Maca deui
  • Certificate

    Sertipikat

     
    Maca deui
  • Rave reviews

    Rave ulasan

    Maca deui
  • Mar SALE FREE GIFTS

    Mar SALE HADIAH GRATIS

    Maca deui