ee

Parabot Pelindung Pribadi

  • 3 ply non-woven disposable filter protective face mask from china

    3 lapis non-anyaman disposable filter mask masker pelindung ti china

    Katerangan: Topéng lawon anu henteu dianyam didamel ku cara panas; diwangun ku lawon Non-anyaman sareng saring lebur-ditiup, strip irung, sareng pita biwir.
    Bahan: lawon Non-anyaman sareng saring lebur-ditiup
    Ketik: 3 ply masker médis disposable
    Warna: biru
    Standar: Efisiensi filtrasi baktéri tina topéng henteu kedah kirang ti 95%. (Sarua salaku épisiensi filtrasi baktéri dina "YY 0469-2011 Masker Bedah Médis")

    Kami tiasa ngadukung stok siap dikirim, masker bedah médis anu tiasa dianggo, pangaruh tapis baktéri tiasa janten> 95%.

  • New Fashion Dustproof Safety Goggles Eye ProtectiveGlasses

    Kacamata Pantun Anyar Kaamanan Dustproof Mripat ProtectiveGlasses

    Pigura bahan nilon, lemes sareng fleksibel.

    Lénsa PC, warna tiasa dirobih salaku panyukuran anjeun.

    Gesper candi anu tiasa diatur tiasa nambihan tali supados langkung gampang dicandak.

    Palapis sayogi pikeun anti gores, fungsi anti kabut

  • Customized Clear Anti Fog Plastic Protective Medical Adjustable Pvc Glasses Reusable  Dental Glasses Face Shields

    Disaluyukeun Jelas Anti Kabut Plastik Pelindung Médis adjustable Pvc Kacamata Reusable Gigi Gelas Perisai Wajah

    Jelas tanpa distorsi visual, hiji visi pc sapotong sareng lega, henteu aya distorsi visual

    Layar nyanghareupan kimia sareng anti-dampak, bahan baku lensa didamel tina pc anti dampak anu dipilih khusus ngalangkungan sababaraha prosedur pamrosesan teknologi tinggi sapertos motong aslina, cetakan suntik sareng lapisan. Éta ngagaduhan kakuatan anu tinggi, henteu aya distorsi visual, beurat entéh, transparansi, sareng anggo resistansi. cocog pikeun grinding sareng pengelasan perlakuan slag dina las listrik, sababaraha motong logam

    Layar pelindung anu tiasa diaktipkeun gampang dianggo, nyaman sareng merenah pikeun dipakena, layar pelindung tiasa diaktipkeun sareng diposisikan dina positioin anu dipikahoyong. Layar protéktif tiasa dihurungkeun nalika ningali, sareng disimpen nalika damel.

     

  • China face mask suppliers disposable 3 ply dust face mask for adult

    Cina Masker masker wajah tiasa nganggo masker lebu 3 lapis for geus dewasa

    * Pakai Topeng Panon Kauntungan: 3 lapisan tapis, teu bau, bahan anti alergi, bungkus sanitasi, breathability anu saé.

    * Topeng Saniter sacara efektif nyegah inhalasi lebu, sari, rambut, flu, kuman, sareng sajabana. Cocog sareng beberesih sapopoé, alérgi
    jalma, tanaga jasa (médis, dental, keperawatan, katering, klinik, kageulisan, kuku, piaraan, sareng sajabana), ogé pasién anu peryogi
    panyalindungan pernapasan

  • Wholesale Blue Powder Free Non-Medical Nitrile Gloves With High Quality Disposable NItrile gloves

    Borongan Biru Bubuk Gratis Sarung Tangan Nitril Non-Médis Sareng Sarung Tangan NItrile Sekali Pakai Kualitas Tinggi

    Sarung tangan bébas bubuk Nitril tiasa dianggo tina sanyawa karét sintétik kualitas anu nawiskeun résistansi tusukan langkung luhur tibatan bahan sarung tangan anu sanés. Sarung tangan nitril gaduh résistansi kimia langkung saé tibatan sarung Latén atanapi Vinil.

    Sarung tangan bébas bubuk nitril anu dianggo nalika pamariksaan médis. Aranjeunna nyayogikeun panyalindungan cairan salami prosedur sareng kagiatan perawatan-sabar, ngabantosan nyegah kontaminasi salaku padamel kasehatan tiasa kakeunaan bahaya biologis anu biasa dibawa ngalangkungan getih manusa, cairan awak, jaringan, patogén anu ditanggung ku getih sareng spésimen. Salajengna, sarung tangan bébas bubuk Nitrile kami ngabantosan masihan panangtayungan ngalawan jumlah panggunaan kimia anu relatif leutik sareng poténsi percikan minor.

    Sarung tangan bébas bubuk Nitrile dihasilkeun kalayan panyalindungan panghalang anu hadé anu saluyu sareng peraturan FDA di handap pikeun industri jasa kaséhatan sareng kadaharan

  • latex exmination glove Wholesale cheap prices top medical latex examination gloves

    sarung tangan latex exmination Grosir harga murah top sarung médis latex médis

    sarung pelindung anu dihasilkeun kalayan bahan kualitas pikeun ngalayanan industri anu lega sapertos Podomoro, dental, laboratorium, industri, klinik piaraan, parlor tattoo, pamrosésan dahareun sareng jasa dahareun

    Sarung tangan ujian nyaéta norma iraha waé aya prosedur anu diperyogikeun kabersihan. Sarung tangan ujian dipaké pikeun ngabantosan panyebaran kuman ogé ngabantosan panyalindungan tina kontaminasi silang sabab padamel tiasa kakeunaan bahaya biologis ngalangkungan cairan awak, getih sareng patogén anu ditanggung ku getih.

    Punten émut yén hiji jinis sarung tangan tiasa waé henteu dianggo pikeun sadaya padamelan. Tujuan umum Vinil sareng sarung poli anu saé pikeun tugas dina penanganan katuangan sareng pembersihan rumah tangga. Sarung tangan ujian médis Nitrile sareng Latéx diperyogikeun salami prosedur sareng kagiatan perawatan pasién.