ee

Ngégél lem

  • Paper plastic glue color printing laminated carton manual sealing glue handbag bonding lap sealing edge glue

    Kertas lem warna plastik percetakan warna laminasi karton manual sealing lem kantong beungkeutan lap sealing ujung lem

    1. Entong campur produk ieu ku lem anu sanés, upami lem éta bakal buruk sareng teu tiasa dianggo

    2. Saatos nyandak lem, segelkeun dina waktosna kanggo ngahindarkeun hawa garing sareng kulit. Alat nyandak lem kedah bersih pikeun nyingkahan pangotor kana kualitasna

    3. OPP, bahan BOPP mangrupikeun bahan anu kuat, hese ngabeungkeut, janten beungkeutanana kedah dianggo saluyu sareng metode, upami henteu gampang pikeun nyababkeun fenomena ledakan

    4. Naha pangaruh beungkeutan sampurna, punten titénan napel saatos 8 jam

    5. Warna sareng viskositas produk ieu bakal robih kalayan robih waktos panyimpenan sareng suhu. Éta mangrupikeun sipat alami tina lem, tapi henteu mangaruhan pangaruh beungkeutan lem

    6. Saatos dianggo, éta kedah disegel sareng disimpen dina tempat teduh garing

  • Manual Sealing Glue

    Lem Sealing Manual

    Fitur produk:

    1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

    2 penampilan: cairan kentel bodas susu.

    3. Cocog pikeun smear leungeun, caket anu kuat sareng sifat anu stabil.

    4. Aplikasi: Seueur dianggo dina kertas kartu emas, kertas percetakan warna, kertas khusus, BOPP, bahan-bahan glazing PVC sareng kotak-kotak plastik-laminasi bungkus kertas-plastik sanésna, kotak kado, kotak anggur, tas, sareng sanés Adhesion, sealing ujung panyegelan .

  • Carton machine sealant glue

    Lem mesin sealant lem

    Fitur produk:

    1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

    2 penampilan: cairan kentel bodas susu

    3. Cocog pikeun mesin témpél kotak, caket anu kuat, garing gancang, sipat stabil, cocog pikeun permukaan napel percetakan warna sisi-sisi kertas laminasi.

    4. Aplikasi: Seueur dianggo dina kertas kartu emas, kertas percetakan warna, kertas khusus, BOPP, bahan-bahan glazing PVC sareng kotak-kotak plastik-laminasi bungkus kertas-plastik sanésna, kotak kado, kotak anggur, tas, sareng sanés Adhesion, sealing ujung panyegelan .