ee

110 jenis lem kraft lem lambar cair perekat

110 jenis lem kraft lem lambar cair perekat

pedaran pondok:

Parameter produk

Nami produkna nyaéta 110 jenis lem alkohol polivinil
mérek desai

Modél PVA-08 viskositas (MPA.S) 8000-15000

Kapasitas 0.125L, 0.5L, 0.68L, 1L, 1.3L, 5KG, 10KG, 25KG, 50KG
nilai pH 6-7

Warna penampilan
transparan
waktos curing 30 menit

Eusi padet 8%
umur hirup 12 bulan


  • ngetik: PVA-08
  • Spésifikasi: 0.125L 、 0,5L 、 0.68L 、 1L 、 1.3L 、 5KG 、 10KG 、 25KG 、 50KG
  • Warna luar: 0.125L 、 0,5L 、 0.68L 、 1L 、 1.3Transparan
  • Eusi padet: 8%
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    Fitur produk

    1. Penampilan: cairan kentel transparan, cocog pikeun daub panangan sareng panggunaan mesin.

    2. Pasipatan napel: caket awal anu kuat, transparan saatos padet.

     

    Wengkuan aplikasi

    Éta cocog pikeun beungkeutan nirkabel sareng beungkeutan kertas biasa sapertos kertas kraft, kertas A4 sareng karton bergelombang. Éta tiasa dianggo dina mesin panyegel karton bergelombang otomatis. Éta tiasa lem kertas dina roller mesin gluing.

     

    Cara ngagunakeun

    1. Pretreatment: mastikeun permukaan perekat bersih, garing sareng bébas tina kokotor.

    2 ukuran: mesin lem lawon, rol, sikat sareng alat-alat sanésna kedah dijaga bersih sateuacan dianggo, saatos dianggo tiasa diberesihan ku cai bersih. Kuantitas perekat lawon nyaéta 100-200g /.

    3. Ngubaran: éta kedah dilapis dina hiji sisi, sareng tempat témpél diteken pageuh ku obyék anu beurat. Sacara umum, éta mimitina bakal caket saatos dua menit, sareng kapok saatos 30 menit.

     

     

    Perkara peryogi perhatosan

    1. Nengetan ventilasi nalika konstruksi;

    2. Dina prosés pamakean, upami éta nempel kana kulit, anjeun tiasa nyeuseuh ku cai;

    3. Entong tuang lem ka walungan sareng saluran pembuangan pikeun nyegah polusi atanapi sumbatan solokan;

    4. Entong campur produk ieu sareng lem anu sanés, upami lem éta bakal buruk sareng henteu tiasa dianggo;

    5. Saatos nyandak lem, segel dina waktosna kanggo ngahindarkeun garing sareng kulit. Alat nyandak lem kedah bersih pikeun nyingkahan pangotor kana kualitas;

    Warna sareng viskositas produk ieu bakal robih kalayan robih waktos panyimpenan sareng suhu. Éta mangrupikeun sipat bawaan lem tapi henteu mangaruhan lem


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami