ee

Produk

  • 3 ply non-woven disposable filter protective face mask from china

    3 lapis non-anyaman disposable filter mask masker pelindung ti china

    Katerangan: Topéng lawon anu henteu dianyam didamel ku cara panas; diwangun ku lawon Non-anyaman sareng saring lebur-ditiup, strip irung, sareng pita biwir.
    Bahan: lawon Non-anyaman sareng saring lebur-ditiup
    Ketik: 3 ply masker médis disposable
    Warna: biru
    Standar: Efisiensi filtrasi baktéri tina topéng henteu kedah kirang ti 95%. (Sarua salaku épisiensi filtrasi baktéri dina "YY 0469-2011 Masker Bedah Médis")

    Kami tiasa ngadukung stok siap dikirim, masker bedah médis anu tiasa dianggo, pangaruh tapis baktéri tiasa janten> 95%.

  • Universal Glue/Super SBS All-purpose General Adhesive Glue

    Lem Perekat Universal / Super SBS Sadaya-Tujuan Umum Perekat

    Fitur produk:

    1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

    2. Penampilan: cairan konéng entéh.

    3. Cocog pikeun smear leungeun, caket kuat, sifat stabil.

    4. Aplikasi: seueur dianggo dina logam sareng kaén, plastik sareng plastik, kaca sareng logam, sagala jinis karét, lambar plastik, kai, kulit, plush, Yew, PVC keras sareng logam, sareng sanés. Henteu cocog pikeun PVC lemes, busa PS poliétilén sareng polipropilén.

  • diy epoxy resin for art clear resin epoxy for diy craft jewelry non toxic epoxy resin

    résin epoxy diy pikeun seni jelas résin epoxy pikeun diy karajinan perhiasan sanés résin epoksi beracun

    Cara ngagunakeun

    1. Buka skala, pasang dina cangkir measruing sareng bersihkeun

    2. Lebetkeun lem A heula, teras lem B, proporsi na 1,25: 1

    3. Aduk rata nepi ka transparan sareng seragam tanpa ngagambar

    4. Lem campuran masih sababaraha menit. Nalika gelembung ngaleungit tuang kana alat grinding

    5. Anggo odol pikeun nempelkeun sakedik warna kana cet leupaskeun lem, sareng aduk ie sakedik kana pangaruh mangsi anu dipikahoyong

    6. Atan tuang poer toner kana gutta percha anu disiapkeun, aduk rata teras tuang kana kapang

    7. Éta tiasa demoulded saatos perekat leres-leres padet, biasana peryogi 24 jam dina suhu kamar

    8. Saatos demoulding, Polandia rada, produk réngsé bakal langkung éndah

  • Paper plastic glue color printing laminated carton manual sealing glue handbag bonding lap sealing edge glue

    Kertas lem warna plastik percetakan warna laminasi karton manual sealing lem kantong beungkeutan lap sealing ujung lem

    1. Entong campur produk ieu ku lem anu sanés, upami lem éta bakal buruk sareng teu tiasa dianggo

    2. Saatos nyandak lem, segelkeun dina waktosna kanggo ngahindarkeun hawa garing sareng kulit. Alat nyandak lem kedah bersih pikeun nyingkahan pangotor kana kualitasna

    3. OPP, bahan BOPP mangrupikeun bahan anu kuat, hese ngabeungkeut, janten beungkeutanana kedah dianggo saluyu sareng metode, upami henteu gampang pikeun nyababkeun fenomena ledakan

    4. Naha pangaruh beungkeutan sampurna, punten titénan napel saatos 8 jam

    5. Warna sareng viskositas produk ieu bakal robih kalayan robih waktos panyimpenan sareng suhu. Éta mangrupikeun sipat alami tina lem, tapi henteu mangaruhan pangaruh beungkeutan lem

    6. Saatos dianggo, éta kedah disegel sareng disimpen dina tempat teduh garing

  • A+ type high solid white glue wireless binding book invoice glue solidification transparent repair glue book glue 680ml

    A + jenis lem bodas padet tinggi buku beungkeut nirkabel invoice lem solidification transparan perbaikan lem buku lem 680ml

    1. Gula sareng kapadetan cai benten, 1 liter henteu sami sareng 1 kg, mangga tingali sateuacan ngagaleuh

    2. Suhu panyimpen biru handapeun nol bakal mangaruhan panggunaan pangaruhna, sateuacan mésér pikeun mastikeun suhu lokal

  • Super thick polyvinyl alcohol paper glue transparent thick glue corrugated carton wireless binding glue 500ml

    Kertas alkohol super kandel polyvinyl lem transparan lem kandel karton ngiket nirkabel lem mengikat 500ml

    Gaya kuat napel: kakuatan napel awal kuat, transparan saatos solidification

    2. Gampang dianggo: saatos diaduk rata, sikat langsung kana bahan caket

    3. Cai leyur: leyur dina cai, gampang dibersihkeun

    Pamakéan 4. Kertas: henteu aya perlakuan permukaan tina beungkeutan kertas biasa

  • New Fashion Dustproof Safety Goggles Eye ProtectiveGlasses

    Kacamata Pantun Anyar Kaamanan Dustproof Mripat ProtectiveGlasses

    Pigura bahan nilon, lemes sareng fleksibel.

    Lénsa PC, warna tiasa dirobih salaku panyukuran anjeun.

    Gesper candi anu tiasa diatur tiasa nambihan tali supados langkung gampang dicandak.

    Palapis sayogi pikeun anti gores, fungsi anti kabut

  • Customized Clear Anti Fog Plastic Protective Medical Adjustable Pvc Glasses Reusable  Dental Glasses Face Shields

    Disaluyukeun Jelas Anti Kabut Plastik Pelindung Médis adjustable Pvc Kacamata Reusable Gigi Gelas Perisai Wajah

    Jelas tanpa distorsi visual, hiji visi pc sapotong sareng lega, henteu aya distorsi visual

    Layar nyanghareupan kimia sareng anti-dampak, bahan baku lensa didamel tina pc anti dampak anu dipilih khusus ngalangkungan sababaraha prosedur pamrosesan teknologi tinggi sapertos motong aslina, cetakan suntik sareng lapisan. Éta ngagaduhan kakuatan anu tinggi, henteu aya distorsi visual, beurat entéh, transparansi, sareng anggo resistansi. cocog pikeun grinding sareng pengelasan perlakuan slag dina las listrik, sababaraha motong logam

    Layar pelindung anu tiasa diaktipkeun gampang dianggo, nyaman sareng merenah pikeun dipakena, layar pelindung tiasa diaktipkeun sareng diposisikan dina positioin anu dipikahoyong. Layar protéktif tiasa dihurungkeun nalika ningali, sareng disimpen nalika damel.

     

  • China face mask suppliers disposable 3 ply dust face mask for adult

    Cina Masker masker wajah tiasa nganggo masker lebu 3 lapis for geus dewasa

    * Pakai Topeng Panon Kauntungan: 3 lapisan tapis, teu bau, bahan anti alergi, bungkus sanitasi, breathability anu saé.

    * Topeng Saniter sacara efektif nyegah inhalasi lebu, sari, rambut, flu, kuman, sareng sajabana. Cocog sareng beberesih sapopoé, alérgi
    jalma, tanaga jasa (médis, dental, keperawatan, katering, klinik, kageulisan, kuku, piaraan, sareng sajabana), ogé pasién anu peryogi
    panyalindungan pernapasan

  • Wholesale Blue Powder Free Non-Medical Nitrile Gloves With High Quality Disposable NItrile gloves

    Borongan Biru Bubuk Gratis Sarung Tangan Nitril Non-Médis Sareng Sarung Tangan NItrile Sekali Pakai Kualitas Tinggi

    Sarung tangan bébas bubuk Nitril tiasa dianggo tina sanyawa karét sintétik kualitas anu nawiskeun résistansi tusukan langkung luhur tibatan bahan sarung tangan anu sanés. Sarung tangan nitril gaduh résistansi kimia langkung saé tibatan sarung Latén atanapi Vinil.

    Sarung tangan bébas bubuk nitril anu dianggo nalika pamariksaan médis. Aranjeunna nyayogikeun panyalindungan cairan salami prosedur sareng kagiatan perawatan-sabar, ngabantosan nyegah kontaminasi salaku padamel kasehatan tiasa kakeunaan bahaya biologis anu biasa dibawa ngalangkungan getih manusa, cairan awak, jaringan, patogén anu ditanggung ku getih sareng spésimen. Salajengna, sarung tangan bébas bubuk Nitrile kami ngabantosan masihan panangtayungan ngalawan jumlah panggunaan kimia anu relatif leutik sareng poténsi percikan minor.

    Sarung tangan bébas bubuk Nitrile dihasilkeun kalayan panyalindungan panghalang anu hadé anu saluyu sareng peraturan FDA di handap pikeun industri jasa kaséhatan sareng kadaharan

  • latex exmination glove Wholesale cheap prices top medical latex examination gloves

    sarung tangan latex exmination Grosir harga murah top sarung médis latex médis

    sarung pelindung anu dihasilkeun kalayan bahan kualitas pikeun ngalayanan industri anu lega sapertos Podomoro, dental, laboratorium, industri, klinik piaraan, parlor tattoo, pamrosésan dahareun sareng jasa dahareun

    Sarung tangan ujian nyaéta norma iraha waé aya prosedur anu diperyogikeun kabersihan. Sarung tangan ujian dipaké pikeun ngabantosan panyebaran kuman ogé ngabantosan panyalindungan tina kontaminasi silang sabab padamel tiasa kakeunaan bahaya biologis ngalangkungan cairan awak, getih sareng patogén anu ditanggung ku getih.

    Punten émut yén hiji jinis sarung tangan tiasa waé henteu dianggo pikeun sadaya padamelan. Tujuan umum Vinil sareng sarung poli anu saé pikeun tugas dina penanganan katuangan sareng pembersihan rumah tangga. Sarung tangan ujian médis Nitrile sareng Latéx diperyogikeun salami prosedur sareng kagiatan perawatan pasién.

  • Transparent waterproof glue

    Lem tahan cai transparan

    Fitur produk

    Transparan henteu warnaan

    Pilem anu saé

    Panas tahan korup

    Perméabilitas alus

    Résistansi UV kana asam sareng alkali

12 Teras> >> Halaman 1/2