ee

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokumén anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokumén biasa kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, MSDS, TDS sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun jumlah alit atanapi sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Kali kalungguhan janten épéktip nalika mimiti kami nampi titipan anjeun, sareng anu kadua kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta. Sareng dugi ka ayeuna bahkan teu aya hiji urutan anu nyangsang.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L. Kami nampi pamayaran L / C dina pandangan.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat logo anu disesuaikan tiasa janten biaya tambahan.

Naha anjeun gaduh jumlah minimum order?

Pikeun produk anu béda kami gaduh syarat anu béda pikeun MOQ, anjeun tiasa negosiasi sareng layanan palanggan kami.