ee

Lem transparan

  • diy epoxy resin for art clear resin epoxy for diy craft jewelry non toxic epoxy resin

    résin epoxy diy pikeun seni jelas résin epoxy pikeun diy karajinan perhiasan sanés résin epoksi beracun

    Cara ngagunakeun

    1. Buka skala, pasang dina cangkir measruing sareng bersihkeun

    2. Lebetkeun lem A heula, teras lem B, proporsi na 1,25: 1

    3. Aduk rata nepi ka transparan sareng seragam tanpa ngagambar

    4. Lem campuran masih sababaraha menit. Nalika gelembung ngaleungit tuang kana alat grinding

    5. Anggo odol pikeun nempelkeun sakedik warna kana cet leupaskeun lem, sareng aduk ie sakedik kana pangaruh mangsi anu dipikahoyong

    6. Atan tuang poer toner kana gutta percha anu disiapkeun, aduk rata teras tuang kana kapang

    7. Éta tiasa demoulded saatos perekat leres-leres padet, biasana peryogi 24 jam dina suhu kamar

    8. Saatos demoulding, Polandia rada, produk réngsé bakal langkung éndah

  • 110 type kraft paper adhesive liquid sheet glue

    110 jenis lem kraft lem lambar cair perekat

    Parameter produk

    Nami produkna nyaéta 110 jenis lem alkohol polivinil
    mérek desai

    Modél PVA-08 viskositas (MPA.S) 8000-15000

    Kapasitas 0.125L, 0.5L, 0.68L, 1L, 1.3L, 5KG, 10KG, 25KG, 50KG
    nilai pH 6-7

    Warna penampilan
    transparan
    waktos curing 30 menit

    Eusi padet 8%
    umur hirup 12 bulan