banner1
banner2
banner3
banner
banner2
banner3

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami
qt

Kalayan pangalaman gabungan langkung ti 10 taun dina industri napel, Desay Chemical sacara mandiri ngembangkeun formula lem kami nyalira pikeun ngamangpaatkeun bahan baku anu paling saé sareng ngahontal pangaruh anu pangsaéna dina nempelkeun bahan anu bénten.

Produk bintang urang kalebet lem transparan, lem bodas PVA, lem sadaya-tujuan SBS, sareng Lem Poliuretan. Sedengkeun pikeun panggunaan anu bénten, urang salajengna ngembangkeun perekat peka-tekanan pikeun ngahasilkeun kaset transparan, lem panyegel pikeun nempelkeun kotak kertas, lem Pipa pikeun ngadamel tabung kertas, lem PVC pikeun nempel tabung plastik sareng Perekat kanggo sambatan kai.

Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun bahan baku anu saé sapertos permén karét sareng latex VAE.

Kami parantos gaduh reputasi dunya salangkung langkung ti 6 taun. Desay Chemical ngudag kabijakan "nyandak kualitas produk salaku inti, kapuasan pelanggan salaku prinsip munggaran".

tingali langkung