ee

Bahan atah

  • Terpene pinene resin glue material

    Bahan lem résin pinpén pinene

    Résin terpene cair, ogé katelah poliérpén atanapi tangkal pinene, utamina mangrupikeun séri polimér liniér tina cair kana padet anu disiapkeun ku polimérisasi kationik a-pinene sareng b-pinene tina turpentin dina katalisis Lewis. Salaku tambahan, kopolymerisasi kationik a-pinene sareng b-pinene sareng monomer anu sanés (sapertos styrene, phenol, phenol sareng formaldehyde) dianggo pikeun nyintésis terpenes - résin basis terpene sapertos styrene, terpenol sareng terpén phenolic.

    Résin terpene cair konéng hampang sareng transparan. Kalayan résistansi radiasi, tahan sepuh, résistansi kana asam éncér, éncér alkali, anti kristalisasi, insulasi listrik anu kuat sareng pasipatan sanésna. Éta leyur dina bénzéna, toluene, turpentine, béngsin sareng pelarut organik sanés , tapi henteu leyur dina cai, asam format sareng étanol.