ee

Busa poliuretan

  • Universal Glue/Super SBS All-purpose General Adhesive Glue

    Lem Perekat Universal / Super SBS Sadaya-Tujuan Umum Perekat

    Fitur produk:

    1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

    2. Penampilan: cairan konéng entéh.

    3. Cocog pikeun smear leungeun, caket kuat, sifat stabil.

    4. Aplikasi: seueur dianggo dina logam sareng kaén, plastik sareng plastik, kaca sareng logam, sagala jinis karét, lambar plastik, kai, kulit, plush, Yew, PVC keras sareng logam, sareng sanés. Henteu cocog pikeun PVC lemes, busa PS poliétilén sareng polipropilén.

  • Water base paper tube core glue

    Lem inti pipah kertas dasar cai

    Atribut produk

    Warna cair susu kandel bodas

    Bahan utama nyaéta alkohol polivinil, kaolin, jsb

    Eusi padet 25% atanapi saluhureuna

    Konsentrasi 35 ~ 60 s

    PH 6 ~ 7

    Umur rak> 4 bulan

    Suhu> 0 ℃

    Suhu gudang BBB 0 5 ℃

    Simpen dina tempat anu tiis sareng poek, disegel sareng disegel

  • Polyurethane adhesive glue

    Lem perekat poliuretan

    Fitur produk:

    1. Bahan: Disalin ku poliuretan sareng isokyanat.

    2. Penampilan: cairan kentel coklat.

    3. Éta cocog pikeun smear manual, stickability kuat, kinerja unggulan, konstruksi merenah, foaming saatos solidification, non-lebur na leyur, résistansi suhu luhur sareng low jsb.

    4. Aplikasi: seueur dianggo dina pembuatan panto seuneu, panto kaamanan, panto rumah tangga, alat-alat pendinginan dina sagala jinis pelat komposit sareng sagala jinis pencegahan seuneu, bahan insulasi termal (wol batu, wol keramik, wol kaca ultrafine, busa polistirena beungkeut plastik, sareng sajabana), ogé tiasa dianggo pikeun beungkeutan logam sareng logam.