ee

Lem Perekat Universal / Super SBS Sadaya-Tujuan Umum Perekat

Lem Perekat Universal / Super SBS Sadaya-Tujuan Umum Perekat

pedaran pondok:

Fitur produk:

1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

2. Penampilan: cairan konéng entéh.

3. Cocog pikeun smear leungeun, caket kuat, sifat stabil.

4. Aplikasi: seueur dianggo dina logam sareng kaén, plastik sareng plastik, kaca sareng logam, sagala jinis karét, lambar plastik, kai, kulit, plush, Yew, PVC keras sareng logam, sareng sanés. Henteu cocog pikeun PVC lemes, busa PS poliétilén sareng polipropilén.


  • ngetik: SBS
  • Spésifikasi: 0.125L, 600ML , 15L
  • Warna: konéng hérang
  • Eusi padet: ≥45%
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    5. Pamakéan:

    (1) pretreatment: mimiti ngabersihan permukaan beungkeutan. Aduk lem ogé.

    (2) ukuran: ukuran dina dua permukaan témpél, lem pangeringan 10 ~ 20 poin.

    (3) ngubaran: témpél saatos mencét kana sababaraha waktos. Perhatoskeun kana ventilasi.

    (4) Saatos nyandak lem, segelkeun dina waktosna kanggo ngahindarkeun garing sareng kulit, anu bakal mangaruhan panggunaan lem salajengna.

     

    Ngaran produk napel universal

    Modél SBS

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    Warna luarna konéng hérang

    Curing jumlahna 45% atanapi langkung langkung

    Merek kedah cocog

    Viskositas (mPa · s) 5000

    PH 6-7

    Curing waktos langkung ti 2 menit

    Umur rak 12 bulan

    Parameter Produk

     

    ngetik :SBS Viskositas :5000MPA·S
    Spésifikasi :0,125L, 600ML,15L  PH :6-7
    Warna: konéng hérang Ngubaran waktos2min
    Eusi padet: ≥45% Hirup rak12 bulan 
    Pitunjuk anu sanésna: diségél, disimpen dina tempat anu tiis, berventilasi, garing, jauh tina sumber panas

     

    Spésifikasi

     

     0.125L , 600ML , 15L

     

    Fitur

    Adhesion awal sareng akhir anu kuat (kapadetan tinggi jambatan sutra koloid nalika konstruksi kanggo mastikeun viskositas akhir anu luhur sareng hampang)

    Daya tahan anu saé (nganggo cincin karét anu langkung kuat pikeun mastikeun umur jasa langkung lami)

     

    Wengkuan aplikasi:

    Utamana dianggo dina beungkeutan logam sareng kaén, plastik sareng plastik, kaca sareng logam, sagala rupa karét, lambar plastik, kai, kulit, plush, gabus, PVC kaku sareng logam. Henteu cocog pikeun PVC fléksibel, busa PS, poliétilén.

    Conto umum: hiasan bumi, bahan hiasan lemes, bolu insulasi, panel aluminium-plastik, kuku insulasi, segel karét, kulit, buleud bungkus, jsb.

    Tindakan pancegahan:

    1. Mangga campur lem merata sateuacan dianggo;

    2. Mangga ngégél tutupna saatos dianggo;

    3. Mastikeun yén ruang damel ventilasi saé sareng kalembaban udara relatif kirang tina 80%;

    4. Suhu konstruksi anu cocog nyaéta 20-30% . Upami lingkungan ngalangkungan kisaran anu berlaku, punten milari naséhat téhnis. Beuki luhur kalembaban udara relatif, handap suhu sareng beuki lami waktos ngantosan;

    5. Tuang lem ku kaén katun sareng béngsin;

    6, kudu disimpen ti jangkauan barudak;

    7. gudang sareng transportasi kedah langkung luhur tibatan 5 , upami aya lem beku anjeun lalaunan tiasa haneutkeun kana suhu konstruksi normal, sareng suhu konstan 24 jam, tiasa diaduk sacara lengkep;

    Endapan bodas dina produk mangrupikeun oksida logam, anu ngagaduhan peran anu stabil dina produk sareng henteu mangaruhan caket tina lem.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami