ee

Lem Sealing Manual

Lem Sealing Manual

pedaran pondok:

Fitur produk:

1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

2 penampilan: cairan kentel bodas susu.

3. Cocog pikeun smear leungeun, caket anu kuat sareng sifat anu stabil.

4. Aplikasi: Seueur dianggo dina kertas kartu emas, kertas percetakan warna, kertas khusus, BOPP, bahan-bahan glazing PVC sareng kotak-kotak plastik-laminasi bungkus kertas-plastik sanésna, kotak kado, kotak anggur, tas, sareng sanés Adhesion, sealing ujung panyegelan .


  • ngetik: SEAL-S
  • Spésifikasi: 0.125L 、 0,5L 、 0.68L 、 1L 、 1.3L 、 5KG 、 10KG 、 25KG
  • Warna luar: susu
  • Eusi padet: 50-55%
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    5. Pamakéan:

    (1) pretreatment: mimiti ngabersihkeun permukaan napel ku kasa atanapi sikat kanggo ngaleungitkeun noda minyak.

    (2) ukuran: ukuran dina permukaan anu nempel, kedah lapisan perekat ipis sareng seragam, teu aya kabocoran lem.

    (3) pangubaran: hawa sakitar 2 menit, teras témpél saatos mencét 10 ~ 30 menit pangubaran awal, tong bouncing pareum. (Curing speed aya hubunganana sareng suhu sareng kandel perekat, suhu anu handap bakal manjangkeun waktos pangubaran)

    (4) Saatos nyandak lem, segelkeun dina waktosna kanggo ngahindarkeun garing sareng kulit, anu bakal mangaruhan panggunaan lem salajengna.

     

    Lem Produk Sealing Manual Produk

    Ketik SEAL - S

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    Warna luarna bodas susu

    Ngubaran 50-55%

    Lem Produk Sealing Manual Produk

    Ketik SEAL - S

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    Warna luarna bodas susu

    Ngubaran 50-55%

    Parameter Produk

     

    Ngaran Produk Lem panyegelan manual  Ngaran mérek desay
    ngetik SEAL-S ViskositasMPS.S) 18000 ± 2000
    Spésifikasi 0,125L0,5L0,68L1L1.3L5KG10KG25KG PH 6-7
    Warna luar susu Ngubaran waktos 10-30min
    Eusi padet 50-55% Hirup rak 12 bulan

     

    图片1

    Spésifikasi bungkusan

    Metode panggunaan:

    12

    Fitur

    1, viskositas kuat sareng pasipatan stabil

    2Lem janten transparan saatos padet

    图片2

     

     

    Wengkuan aplikasi

    Cocog sareng kardus emas, kertas percetakan warna sareng kertas sisi palapis tunggal sareng kotak bungkus plastik, kotak kado, panyegelan, panyegelan ujung.

    图片3

    Pitunjuk

    1, Pretreatment: mimiti bersihkeun beungkeutan permukaan ku kasa atanapi sikat pikeun ngaleungitkeun noda minyak.

    2 izing Ukuran: Ukuran dina permukaan nempel kedah lapisan ipis sareng seragam lem tanpa bocor.

    Ngubaran: Saatos mencét 10-30 menit, éta mimitina bakal diubaran bari teu kaluar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami