ee

S168 Silikon Sealant Cuaca-tahan Konstruksi Perekat Segel tahan Cuaca pikeun témbok luar, hateup, panto sareng jandéla

S168 Silikon Sealant Cuaca-tahan Konstruksi Perekat Segel tahan Cuaca pikeun témbok luar, hateup, panto sareng jandéla

pedaran pondok:

S168 silikon sealant mangrupikeun hiji komponén curing uap cai, modulus sedeng, tahan cuaca anu saé
Utamana dianggo pikeun tujuan panyegelan elastis umum, cocog pikeun sealing tahan cai tina bangunan industri sareng umum


Detil Produk

S168 Indéks Téknis
Lem (diuji dina 23 ° C, 50% RH)

Gravitasi khusus: 1,4 ~ 1,5 g / cc diukur dina 23 ℃
Tingkat ékstrusi: 280ml / mnt GB / T13477.3
Waktos pangeringan permukaan (metode toél ramo) : 20minit GB / T13477.5
Curing speed: Sakitar 2mm 23 ℃ x50% RH, awal 24 jam
Saatos diubaran (diubaran dina 23 ℃, 50% RH salami 28 dinten)
Kakuatan tarik:> 1.0MPa GB / T13477.8
Modulus tarik: 0,5MPa GB / T13477.8
Elongation at break: Sakitar 150% GB / T13477.8
Tingkat pamulihan elastis:> 95% GB / T13477.17
Teu karasa (Shore A) : Sakitar 45A GB / T531.1
Suhu operasi : -65 ~ 150 ℃

aplikasi has:
1. Sealing tahan cuaca ngawangun témbok luar, hateup, panto sareng jandéla.
2. Sealing bantu tina gabungan antara waduk luar sareng bak.
3. Panyegelan saluran HVAC jero rohangan.

Tip konstruksi:
1. Cabut sadaya dempul, karat sareng cai tina daérah anu ditempelkeun.
2. Pilih bahan bantalan anu pas pikeun ngeusian kelim numutkeun spésifikasi desain kelim.
3. Dina raraga ngajaga lem datar sareng éndah, kertas masking tiasa napel dina dua sisi kelim pikeun dijagaan,
sareng permukaanna kedah dipangkas sareng dikupas sateuacan lem dikupas.

Pancegahan pikeun panggunaan:
1. Kusabab béda bahan sareng lingkungan konstruksi anu bénten-bénten, disarankeun pikeun ngalakukeun tés adhesi dina lingkungan pangwangunan sareng substrat pikeun mastikeun tujuan ngariung khusus.
2. Dina kaayaan panerapan anu ekstrim, sapertos suhu luhur, kalembaban anu luhur, pH tinggi, perendaman jangka panjang dina minyak atanapi cai, sareng sajabana, aplikasina kedah diuji sateuacan dilarapkeun.
3. Nerapkeun lem dina suhu handap di handapeun 5 ° C atanapi suhu permukaan bahan anu ngalangkungan 50 ° C bakal mangaruhan adhesi akhir, sareng teras ati-ati.
4. S168 digunakeun kalayan ati-ati dina kaayaan sapertos kieu:
● Sadaya permukaan matérial anu tiasa ngégél gajih, palastik atanapi pelarut.
● Pewarnaan atanapi korosi tiasa kajantenan dina permukaan logam tambaga.
Tip Kaamanan: Punten baca inpormasi kaamanan produk anu aya hubunganana dina produk MSDS sacara saksama sateuacan dianggo. Kanggo langkung seueur inpormasi, mangga kontak Qingdao Lida Chemical Co., Ltd. atanapi kintunkeun ti distributor agén.
Paking: 300ml / tabung plastik 590ml / bantosan lemes
Kelir: hideung / bodas / kulawu tilu warna konvensional, kelir khusus khusus.
Panyimpenan: Perekat anu henteu kapok sénsitip kana suhu luhur sareng lingkungan asor anu luhur, mangga disimpen di tempat anu garing sareng tiis. Mangsa panyimpenan dina bungkusan aslina nyaéta 12 bulan.

penting:
Sadaya inpormasi téknis produk di luhur, kalebet katerangan ngeunaan bungkusan produk,
inpormasi anu disarankeun sareng pernyataan sanésna didasarkeun kana tés laboratorium sareng inferensi urang.
Kami yakin yén pernyataan ieu leres sareng dipercaya, tapi kami henteu leres ngeunaan akurasi data.
Integritas dijamin dina bentuk naon waé. Kusabab béda dina lingkungan aplikasi sareng padika aplikasi anu béda,
pangguna kedah ngadamel pre-tes numutkeun metode aplikasi sareng kondisi aplikasi nyalira pikeun mastikeun yén produkna
cocog pikeun panggunaan khusus. Salaku tambahan, kami henteu ngadamel répréséntasi, petunjuk atanapi jaminan ngeunaan kagunaan khusus na
kagunaan komérsial produk. Sagala penjualan produk ieu kedah dilaksanakeun saluyu sareng istilah penjualan LEDAR,
kacuali LEDAR ngabuktikeun yén éta parantos ngalakukeun kasalahan ageung atanapi panipuan, LEDAR moal tanggel waler pikeun inpormasi di luhur atanapi naon waé
saran lisan anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami