ee

Lem perekat poliuretan

Lem perekat poliuretan

pedaran pondok:

Fitur produk:

1. Bahan: Disalin ku poliuretan sareng isokyanat.

2. Penampilan: cairan kentel coklat.

3. Éta cocog pikeun smear manual, stickability kuat, kinerja unggulan, konstruksi merenah, foaming saatos solidification, non-lebur na leyur, résistansi suhu luhur sareng low jsb.

4. Aplikasi: seueur dianggo dina pembuatan panto seuneu, panto kaamanan, panto rumah tangga, alat-alat pendinginan dina sagala jinis pelat komposit sareng sagala jinis pencegahan seuneu, bahan insulasi termal (wol batu, wol keramik, wol kaca ultrafine, busa polistirena beungkeut plastik, sareng sajabana), ogé tiasa dianggo pikeun beungkeutan logam sareng logam.


  • ngetik: PU
  • Spésifikasi: 0.125L 、 0,5L 、 1.3KG 、 5KG 、 10KG 、 25KG
  • Warna luar: coklat
  • Eusi padet: 65%
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    5. Pamakéan:

    (1) pretreatment: permukaan perekat dibersihkeun.

    (2) ukuran: anggo scraper sawtooth pikeun nerapkeun lem dina permukaan perekat sacara merata, ogé tiasa nganggo lapisan mékanis, henteu tiasa nganggo sikat sikat (viskositas lem ageung), jumlah sikat kira-kira 250g / m2, khusus numutkeun kaayaan anu sabenerna ngatur jumlah lem.

    (3) komposit: saatos lem tiasa napel komposit.

    (4) post-treatment: sabab lem ieu mangrupakeun perekat foaming, nalika lapisan perekat diubaran, lem tiasa dibor kana liang mikro tina perekat, maénkeun peran jangkar, ningkatkeun kakuatan ngariung, sareng kedah dikomprés saatos ngubaran.

    Parameter produk:

    Nami produk poliuretan perekat foaming

    Merek kedah cocog

    Jenis PU - 90

    Viskositas (MPa · s) 3000-4000

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    PH 6-7

    Warna penampilan coklat

    Waktu pangubaran 60 menit

    Ngubaran 90%

    Umur rak 12 bulan

    Busa poliuretan

    Parameter produk

    Ngaran Produk Perekat poliuretan Ngaran mérek desay
    ngetik PU ViskositasMPA.S) 6000-8000
    Spésifikasi 0,125L0,5L1.3KG5KG10KG25KG Ngubaran waktos 0,5-1h
    Warna luar coklat Hirup rak 12 bulan
    Eusi padet 65%    

    图片1

    Spésifikasi bungkusan

     

    Fitur

    Éta ngagaduhan ciri performa anu unggul, konstruksi anu merenah, foaming saatos diubaran, insolubility sareng insolubility, tahan suhu luhur sareng handap.

    图片2

     

     

    Wengkuan aplikasi

    Pabrik panto tahan seuneu, panto anti maling, panto rumah tangga, alat tiis, sareng sababaraha bahan isolasi tahan seuneu sareng termal (wol batu, wol keramik, wol kaca ultra-halus, plastik polistirén busa, sareng sajabana) ogé dianggo pikeun beungkeutan. Pikeun logam kana logam adhesi.

    图片3

     

    Pitunjuk

    1. Prinsip pangubaran: Perekat ieu mangrupikeun hiji komponén perekat bébas pelarut, anu diubaran ku kalembaban anu diserep dina hawa sareng dina permukaan penganut.

    2. Pangubaran permukaan anu dipasihkeun: nyabut minyak sareng lebu dina permukaan penganut. Noda minyak anu kaleuleuwihi tiasa diberesihan ku aséton atanapi xiléna. Upami henteu aya kokotor minyak, henteu kedah dibersihkeun. Waktos, upami diperyogikeun, nyemprotkeun sakedik kabut cai dina permukaan karét nganggo panyemprot.

    3. Lapisan kelir: Anggo scraper zigzag pikeun merata larapkeun lem dina permukaan penganut. Lem mékanis ogé tiasa dilarapkeun, tapi nyikat henteu diperyogikeun (viskositas gajih ageung), sareng jumlah palapis sakitar 150-250g / . Beungeut penganut tiasa sakedik dikirangan, sareng kasarna permukaan tiasa sakedik ningkat, nyaéta salami permukaan dua taat patepung sareng tiasa kontak lengkep lem, kirang jumlah pelapisna, langkung saé, kusabab langkung lem anu dilarapkeun, langkung seueur Uap anu diserep dina permukaan penganut diwatesan, anu bakal mangaruhan waktos panyembuhan. Upami jumlah lem anu diperyogikeun diperyogikeun, sakedik kabut cai tiasa disemprot kalayan pantes.

    4. majemuk: tiasa ditempelkeun

    5.Post-treatment: Kusabab perekat foaming tina karét ieu, nalika lapisan perekat diubaran, lem tiasa ngeborkeun micropores tina adherend, anu ngagaduhan peran jangkar sareng ningkatkeun kakuatan ngariung. Bahanna kompak sareng tiasa dirobih saatos diubaran (tekananana sakitar 0,5kg-1kg / cm2).

    6.Bersihkeun kai tiasa nganggo étil asétat pangleyur.

    图片4

    Tindakan pancegahan

    1 、 Anggo spatula serrated kanggo kerok, sapertos piring lempeng. Nanging, upami lem diterapkeun cangkéng teuing, moal aya lem kénca dina permukaan palapis. Upami lem diterapkeun enteng teuing, lem bakalan seueur teuing runtah. Nu ngikis zigzag sarua atosna, sareng lem anu ditinggali ku gergaji sami-sami.

    2 two Dua permukaan beungkeutan anu kedah dicampur kedah ditempelkeun dina hiji sisi.

     

     

     

    metode neundeun

    Produk ieu kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng poék nalika disimpen. Umumna di gudang di jero rohangan, periode panyimpenan sataun. Saatos unggal panggunaan lem, laras sareng lem anu langkung seueur kedah disegel sareng disimpen, sareng lapisan luhur cairan lem bakalan mantep sareng kerak kusabab disusupan Uap. Upami henteu dianggo lami, éta kedah diségél ku nitrogén.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami