ee

Lem papan dua komponén

Lem papan dua komponén

pedaran pondok:

Fitur produk:

1. Bahan: ku agén utama sareng babandingan agén curing.

2. Penampilan: cairan bodas susu.

3. Cocog pikeun daub manual, stickability kuat, kinerja unggulan, konstruksi merenah.

4. Aplikasi: Seueur dianggo dina panto kai padet sareng Windows, jati kai padet, lantai kai padet, papan kai padet, papan terpadu, beungkeutan produk kai sareng sajabina.


  • ngetik: PVAC-PB
  • Spésifikasi: 1L 、 5KG 、 10KG 、 25KG 、 50KG
  • Warna luar: Agén utama (Gading) Hardener (coklat muda)
  • Eusi padet: Agén utama (≥50%) Hardener (≥99%)
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    5. Pamakéan:

    (1) Pretreatment: bahan dasar leveling, lem, numutkeun proporsi agén utama (susu putih) sareng agén curing (coklat poék) babandingan 10: 1. Aduk lem rata, sareng lem campuran kedah dianggo dina 30 ~ 60 menit.

    (2) ukuran: ukuran kedah réngsé dina 1 menit, lem lawon seragam sareng lem lawon tungtung kedahna cekap.

    (3) komposit: waktos tekanan janten cekap, pelapis dilapis dina 1 menit, 3 menit kedah dipencet, waktos tekanan 45 ~ 120 menit, kayu keras khusus 2 ~ 4 jam. Kakuatan tekanan kedahna cekap, gabus 500 ~ 1000kg / m2 , kayu atos 800 ~ 15000kg / m2.

    (4) Post-treatment: saatos relief tekanan tetep séhat, suhu kaséhatan di luhur 20 ℃, 24 jam tiasa diolah enteng (ragaji, planer), 72 jam saatos diolah jero, salami periode nyegah sinar matahari sareng hujan baseuh

    Nami produk: perekat kayu lapis dua komponén

    Jenis PVAC - PB

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    Warna luarna bodas susu

    Ngubaran 50%

    Merek kedah cocog

    Viskositas (MPa · s) 5000-8000

    PH 5-6

    Waktu pangubaran 2-4 jam

    Umur rak 12 bulan

    Parameter produk

     

    Ngaran Produk Lem papan dua komponén  Ngaran mérek desay
    ngetik PVAC-PB ViskositasMPA.S) 5000-8000
    Spésifikasi 1L5KG10KG25KG50KG PH 5-6
    Warna luar Agén utama (Gading) Hardener (coklat muda) Ngubaran waktos 2-4h
    Eusi padet Agén utama50%Pangeras≥99% Hirup rak 12 bulan

     

     

    Fitur

    1 ad kuat adhesi

    2, résistansi cai anu saé

    3 、 Stabil di alam

    图片5

     

     

     

     

    Wengkuan aplikasi

    Éta cocog pikeun beungkeutan jigsaw tina bahan non-struktural sareng bahan struktural.

    图片6
       

     

    Pitunjuk

    1, Pretreatment: Eusi Uap tina kai kedah dikawasa antara 8-12%; permukaan dasar beungkeutan kedah lemes sareng datar, tanpa warpage, lebu, minyak, jsb.

    2, Ukuran: agén utama: agén penyembuhan (10: 1) campuran pergaulan kedah pinuh aduk salami 3-5 menit, dugi ka seragam. Saatos lem disiapkeun, éta kedah dianggo dina waktos 1-2 jam. Éppuluh sareng ékspansi jilid tiasa kajantenan nalika dianggo, anu mangrupikeun fenomena normal. Anjeun tiasa neraskeun dianggo saatos diaduk sakedik.

    3, Ngubaran: Waktu mencét umumna 2-4 jam, gumantung kana suhuna 

    sareng kalembaban lingkungan pangwangunan.

    图片7

    Tindakan pancegahan

    1. Ngarobih matérial dasar nyaéta konci:

    Standar rata: ± 0,1mm Standar eusi cai: 8% -12%;

    2. Proporsi lem penting pisan:

    Agén utama (bodas) sareng agen pangubaran (coklat tua) dicampur dina babandingan 100: 10 numutkeun babandingan anu saluyu;

    3. Aduk lem rata:

    Anggo pengaduk pikeun sababaraha kali nyokot colloid 3-5 kali, tanpa cairan coklat anu filamén. Larutan lem campuran kedah dianggo dina waktos 30-60 menit;

    4. Laju aplikasi lem gancang sareng akurat:

    Aplikasi lem kedahna réngsé dina 1 menit. Lem kedah seragam sareng lem dina tungtung kedahna cekap.

    5. waktos tekenan kedahna cekap

    Papan anu dilapis diteken sakitar 1 menit, sareng kedah diteken dina 3 menit. Waktos anu mencét nyaéta 45-120 menit, sareng hardwood nyaéta 2-4 jam;

    6, tekanan kedahna cekap:

    Tekanan: softwood 500-1000kg / ㎡ kayu atos 800-15000kg / ;

    7, saatos dekompresi ngajaga kaséhatan:

    Suhu kaséhatan di luhur 20 ° C, éta tiasa diolah sacara enteng (ragaji, direncanakeun) dina 24 jam, sareng tiasa diolah deui dina 72 jam. Hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan dina waktos;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami