ee

Bahan lem résin pinpén pinene

Bahan lem résin pinpén pinene

pedaran pondok:

Résin terpene cair, ogé katelah poliérpén atanapi tangkal pinene, utamina mangrupikeun séri polimér liniér tina cair kana padet anu disiapkeun ku polimérisasi kationik a-pinene sareng b-pinene tina turpentin dina katalisis Lewis. Salaku tambahan, kopolymerisasi kationik a-pinene sareng b-pinene sareng monomer anu sanés (sapertos styrene, phenol, phenol sareng formaldehyde) dianggo pikeun nyintésis terpenes - résin basis terpene sapertos styrene, terpenol sareng terpén phenolic.

Résin terpene cair konéng hampang sareng transparan. Kalayan résistansi radiasi, tahan sepuh, résistansi kana asam éncér, éncér alkali, anti kristalisasi, insulasi listrik anu kuat sareng pasipatan sanésna. Éta leyur dina bénzéna, toluene, turpentine, béngsin sareng pelarut organik sanés , tapi henteu leyur dina cai, asam format sareng étanol.


Detil Produk

Terpene pinene résin
★ ciri kinerja produk
1. Viskositas awal anu saé;
2, résistansi tiis anu saé;
3, beurat molekul handap, gampang emulsify;
4. Kasaluyuan anu saé sareng SIS, SBS, EVA sareng karét alam.
★ Pasipatan Fisik sareng Kimia
1. Cairan kentel transparan konéng enteng;
2, aya bau aromatik terpene saeutik;
3, résistansi radiasi, anti kristalisasi, kawilang stabil pikeun oksigén, panas, cahaya, résistansi kuat kana asam, alkali, insulasi listrik;
4, gampang leyur dina bénzéna, toluene, turpentine, bénsin, sareng sajabana, henteu leyur dina cai, métanol sareng étanol.
★ Pamakéan utama
1, SIS, SBS panas ngalembereh;
2. Pita kertas pelindung basis cai;
3. Masking paper tape.
Résin terpene cair mangrupikeun alat pengukur anu hadé. Kinerja tackifier na langkung saé tibatan rosin rosin produk anu dirobih sareng résin minyak bumi.
Éta ogé modifikasi bahan panas-ngalembereh. Éta ngagaduhan seueur aplikasi. Hal ieu seueur dianggo dina karét, perekat, sareng perekat tekanan-peka. Pita perekat, palapis panas-ngalembereh, cét,
tinta canggih, bungkusan, minyak anti karat sareng industri sanésna seueur dianggo.

Karakteristik Kinerja Produk

1. Viskositas awal anu saé;

2, résistansi tiis anu saé;

3, beurat molekul handap, gampang emulsification;

4. Éta leyur dina SIS, SBS, EVA sareng karét alam.

Karakteristik fisik sareng kimia produk

1, cairan kentel transparan konéng lampu;

2, aya aroma terpene sakedik;

3, résistansi radiasi, anti kristalisasi, kawilang stabil pikeun oksigén, panas, cahaya, insulasi kuat ka asam, alkali, listrik;

4, leyur dina bénzéna, toluene, turpentine, béngsin, leyur dina cai, métanol sareng étanol.

Tujuan utama

1, SIS, SBS sol termal;

2, pita kertas pelindung dumasar cai;

3. pita kertas pelindung Meiwen, jsb.

Résin terpén cair mangrupikeun jinis alat pengukur anu hadé, performa tackifier langkung saé tibatan rosin rosin bahan anu dirobih sareng résin minyak bumi, sareng sajabana, éta ogé tiasa diaplikasi amandemen bahan panas-lebur lega sareng karét, perekat, pita perekat anu peka tekanan , Senior panas-lebur palapis, cet, mangsi, bungkus, minyak karat-buktina, permén karét sareng industri sanés anu seueur dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami