ee

Lem tahan cai transparan

Lem tahan cai transparan

pedaran pondok:

Fitur produk

Transparan henteu warnaan

Pilem anu saé

Panas tahan korup

Perméabilitas alus

Résistansi UV kana asam sareng alkali


  • Penampilan: témpél bodas atanapi transparan
  • Eusi padet (%): 35 taneuh 1
  • Viskositas (Cps / 25 ° C): 6000-8000
  • Tg (° C): 8
  • Waktos garing (h): kagaringan permukaan ≤4, garing garing ≤12
  • Ikatan kakuatan (Mpa): 1.0
  • Detil Produk

    Perekat waterproof transparan mangrupikeun emulsi tahan témbok témbok polimér témpél anu didasarkeun kana émulsi kopolimerisasi khusus, sareng disaring tina rupa-rupa bantu tambahan anu diimpor sareng monomer khusus. Koléid tiasa ngawangun lapisan pilem transparan sapertos kaca saatos diubaran , henteu mangaruhan pangaruh hiasan aslina, transparansi luhurna, tahan cai, pangaruh lembab-buktina sampurna pisan, sareng caket kuat, teu aya lebu, sesak cai tinggi, konstruksi anu merenah

     

    1. Tanpa warna sareng transparan, éta moal ngancurkeun pangaruh hiasan tina témbok hiasan aslina saatos palapis

    2. Résistansi panas, résistansi polusi, tahan UV, tahan asam sareng alkali, adaptasi tinggi kana iklim

    3. Pilem ngagaduhan sipat pilem anu hadé, lemes, karasa, sareng tiasa nolak gravitasi anu dihasilkeun ku mikro-retakan dina dasarna

    4. Kalayan cai salaku medium anu nyebarkeun, konstruksi tiis, operasi saderhana, pangwangunan anu merenah, tiasa langsung disemprot, nyusut sikat dina témbok

     

    Rentang aplikasi

    1. Éta cocog pikeun pencegahan tahan cai sareng bijil tina kotak keramik hias, mosaik, marmer, témbok gorden kaca, waduk, dapur sareng kamar mandi, plastik, sareng produk FRP, jsb

    2. Perbaikan tahan cai tina témbok kebocoran luar tina sababaraha wangunan

    3. Perlakuan tahan cai dina antar muka sababaraha bahan panungtung

    4. Waterproof, Uap-buktina sareng rembesan-buktina dina rupa-rupa bahan pemasangan témbok internal sareng éksternal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami