ee

Lem mesin sealant lem

Lem mesin sealant lem

pedaran pondok:

Fitur produk:

1. Bahan: copolymerized tina sababaraha résin kualitas luhur

2 penampilan: cairan kentel bodas susu

3. Cocog pikeun mesin témpél kotak, caket anu kuat, garing gancang, sipat stabil, cocog pikeun permukaan napel percetakan warna sisi-sisi kertas laminasi.

4. Aplikasi: Seueur dianggo dina kertas kartu emas, kertas percetakan warna, kertas khusus, BOPP, bahan-bahan glazing PVC sareng kotak-kotak plastik-laminasi bungkus kertas-plastik sanésna, kotak kado, kotak anggur, tas, sareng sanés Adhesion, sealing ujung panyegelan .


  • ngetik: SEAL-H
  • Spésifikasi: 0,5L 、 0.68L 、 1L 、 1.3L 、 5KG 、 10KG 、 25KG
  • Warna luar: susu
  • Eusi padet: 50-55%
  • Hirup rak: 12 bulan
  • Detil Produk

    5. Pamakéan:

    (1) pretreatment: lem aduk rata

    (2) ukuran: lem ditambihkeun kana tempat panyimpen lem anu saluyu sareng mesinna tiasa di mimitian

    (3) ngubaran: karton / karton tina mesin saatos dibungkus atanapi ditumpukkeun deui, supados lem sapinuhna dipasang

    (4) pikeun nyegah fenomena bouncing pareum.

     

    Nami produk: lem panyegelan khusus kanggo mesin témpél kotak

    Ketik SEAL - H

    Kapasitas sababaraha spésifikasi

    Warna luarna bodas susu

    Ngubaran 50-55%

    Merek kedah cocog

    Viskositas (MPa · s) 22000 ± 2000

    PH 6-7

    Waktu pangubaran 5-10 menit

    Umur rak 12 bulan

    Parameter produk

     

    Ngaran Produk Seueur mesin karton  Ngaran mérek desay
    ngetik SEAL-H ViskositasMPS.S) 18000 ± 2000
    Spésifikasi 0,5L0,68L1L1.3L5KG10KG25KG PH 6-7
    Warna luar susu Ngubaran waktos 10-30min
    Eusi padet 50-55% Hirup rak 12 bulan

     

    Spésifikasi bungkusan

    图片1

     

     

    Fitur

     

    1, viskositas kuat sareng pasipatan stabil

    2Lem janten transparan saatos padet

    图片2

    图片3

     

    Wengkuan aplikasi

    Cocog sareng kardus emas, kertas percetakan warna sareng kertas sisi palapis tunggal sareng kotak bungkus plastik, kotak kado, panyegelan, panyegelan ujung.

    Pitunjuk

    Éta tiasa langsung dicét dina mesin tanpa nambihan cai sareng ipis. Aduk saé sateuacan dianggo. Pastikeun tetep lem dina kaayaan baseuh. Saatos ngariung, bahanna kedah ditetep langkung ti 30 menit, teras garing sacara alami.

    Tindakan pancegahan

    1. Entong campur produk ieu sareng lem anu sanés, upami lem éta bakal buruk sareng teu tiasa dianggo.

    2. Segel langsung saatos nyandak lem kanggo ngahindarkeun hawa-garing sareng kulit. Alat anu nyandak lem kedah bersih, supados henteu ngiringan kokotor sareng mangaruhan kualitasna.

    3. Bahan OPP sareng BOPP relatif iners sareng sesah pikeun dituturkeun. Kituna, aranjeunna kedah dianggo saluyu sareng kaédah operasi nalika aranjeunna dianut. Upami teu kitu, bursting tiasa gampang lumangsung.

    4. Naha pangaruh beungkeutan sampurna, mangga titenan saatos 8 jam garing.

    Warna sareng viskositas produk ieu bakal robih ku waktos sareng suhu panyimpenan. Mangrupikeun sipat alami tina lem, tapi henteu mangaruhan pangaruh beungkeutan lem.

     

    metode neundeun

    Saatos dianggo, éta kedah disegel sareng disimpen di tempat anu garing sareng tiis, suhu na (10 ~ 30 ℃), sareng hindaran sinar panonpoé langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami