ee

Lem inti pipah kertas dasar cai

Lem inti pipah kertas dasar cai

pedaran pondok:

Atribut produk

Warna cair susu kandel bodas

Bahan utama nyaéta alkohol polivinil, kaolin, jsb

Eusi padet 25% atanapi saluhureuna

Konsentrasi 35 ~ 60 s

PH 6 ~ 7

Umur rak> 4 bulan

Suhu> 0 ℃

Suhu gudang BBB 0 5 ℃

Simpen dina tempat anu tiis sareng poek, disegel sareng disegel


  • Penampilan: Emulsi kentel bodas bodas
  • Eusi padet: ≥25%
  • Viskositas: 50 ~ 100an (dilapis 4 cangkir, 25 ℃)
  • Waktos pikeun ngancurkeun serat kertas: ≯1 menit
  • Detil Produk

    Lem tabung kertas
    Bubuka produk.
    Éta didamel tina alkohol polivinil, kaolin sareng bahan alit.
    Karakteristik produk.
    1: Adhesion awal anu kuat, waktos curing gancang (waktos lem janten garing). Dina 3-5 menit, adhension tiasa cukup kuat nalika dirobak kuat. saatos nambihan lem tiasa ngadamel tabung kertas kaku, sareng nolak tekanan tinggi.
    2: Kusabab bahan baku kalebet kaolin anu hargana murah ngan 260 USD / ton, pabrik tabung kertas gaduh paménta ageung pikeun éta.
    Parameter produk.
    Penampilan Milky bodas lampu konéng
    Viskositas 1200
    24% padet
    PH 7-8
    Waktos pangubaran: 24 jam
    Umur rak 6 bulan
    Kaopat, ruang lingkup aplikasi
    1: jenis lem ieu tiasa dianggo ku perendaman atanapi panyemprot, dianggo dina prosés produksi tabung benang, tabung pagoda, tabung serat kimia, tabung pita sealing, perlindungan sudut kertas, jst.
    2: Upami kandelna tabung kertas nyaéta 3-8 mm, éta tiasa diubaran dina suhu kamar. Upami di luhur 12 mm peryogi oven pikeun ngagancangkeun curing.
    3: jenis lem ieu tiasa dianggo dina garis produksi tabung pagoda gancang.

    Fitur Produk
    1. Lem tabung kertas épisiensi tinggi mangrupikeun produk dumasar cai, anu aman dianggo sareng henteu nyababkeun polusi lingkungan.
    2. Uap anu ngejat gancang, sareng saatos produksi tabung kertas gaduh panyusutan anu handap, deformasi alit sareng ngahasilkeun tinggi.
    3. Eusi padet ageung, anu ageung ngirangan waktos pangeringan sareng nyingkat siklus produksi;
    4. Waktu tancep awal anu pondok, cocog pikeun ngamimitian coil dina kecepatan anu béda, ngabentuk dina hiji waktos, ningkatkeun épisiénsi sareng ngirangan intensitas tanaga gawé;
    5. kakuatan beungkeutan tinggi: Kakuatan compressive, tahan cai sareng tahan ibun tina tabung kertas anu dihasilkeun ku lem ieu langkung saé tibatan anu dihasilkeun ku jinis karét anu sanés!
    6. Héjo sareng perlindungan lingkungan: Pamakéan jangka panjang lem tabung kertas ieu henteu bahaya pikeun awak manusa, sareng produksi produk saluyu sareng standar produksi perusahaan;
    7. Résistansi tiis anu kuat, fluiditas anu saé dina 0 ℃, teu aya gelasi.
    8. Stabilitas panyimpenan anu saé. Disimpen dina suhu kamar langkung ti 3 bulan tanpa delaminasi atanapi buruk.
    ?
    Pamakéan Produk
    1. Cocog sareng sababaraha jinis tabung kertas sareng garis produksi tabung kertas, dianggo ngadamel tabung kertas, inti kertas, tabung kertas, kaléng kertas anu dianggo dina serat kimia, pembuatan kertas, plastik, bungkus, tékstil, percetakan sareng industri pewarna;
    2. Cocog sareng sababaraha jinis garis produksi panyalindungan sudut kertas;
    3. Cocog pikeun ngadamel sababaraha penjaga kertas, inti kertas honeycomb, baki kertas, jst;
    4. Cocog sareng garis produksi karton sareng karton tingkat tinggi;
    5. Cocog pikeun rupa-rupa manual sareng otomatis pagoda tabung coiling mékanis;
    6, éncér ku cai tiasa dianggo pikeun ngariung

    kauntungan

    Produk dumasar cai aman dianggo sareng henteu nyababkeun polusi lingkungan

    Volatilisasi cai gancang, produksi tabung kertas laju ngaleutikan lemah, variasi leutik, ngahasilkeun tinggi

    Eusi padet ageung, ageung ngirangan waktos pangeringan, nyingkat siklus produksi

    Résistansi tiis anu kuat, fluiditas anu saé dina kaayaan 0 ℃, teu aya gelasi

    Stabilitas panyimpenan anu saé, panyimpenan suhu kamar langkung ti 3 bulan, henteu aya stratifikasi, teu aya buruk

    Kakuatan beungkeutan tinggi: tabung kertas anu dihasilkeun ku lem ieu ngagaduhan kakuatan compressive anu unggul, résistansi cai sareng tahan ibun tibatan anu dihasilkeun ku jinis lem anu sanés

     

    Rentang aplikasi

    Cocog sareng sababaraha jinis tabung kertas, lini produksi tabung kertas, dianggo pikeun produksi serat kimia, kertas, plastik, bungkus, tékstil, percetakan sareng industri pewarna sapertos tabung kertas, inti kertas, tabung kertas, kaléng kertas.

    Cocog pikeun ngadamel sagala jinis papan penjaga kertas, inti kertas sarang lebah madu, baki kertas sareng lini produksi anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami