ee

Kertas lem warna plastik percetakan warna laminasi karton manual sealing lem kantong beungkeutan lap sealing ujung lem

Kertas lem warna plastik percetakan warna laminasi karton manual sealing lem kantong beungkeutan lap sealing ujung lem

pedaran pondok:

1. Entong campur produk ieu ku lem anu sanés, upami lem éta bakal buruk sareng teu tiasa dianggo

2. Saatos nyandak lem, segelkeun dina waktosna kanggo ngahindarkeun hawa garing sareng kulit. Alat nyandak lem kedah bersih pikeun nyingkahan pangotor kana kualitasna

3. OPP, bahan BOPP mangrupikeun bahan anu kuat, hese ngabeungkeut, janten beungkeutanana kedah dianggo saluyu sareng metode, upami henteu gampang pikeun nyababkeun fenomena ledakan

4. Naha pangaruh beungkeutan sampurna, punten titénan napel saatos 8 jam

5. Warna sareng viskositas produk ieu bakal robih kalayan robih waktos panyimpenan sareng suhu. Éta mangrupikeun sipat alami tina lem, tapi henteu mangaruhan pangaruh beungkeutan lem

6. Saatos dianggo, éta kedah disegel sareng disimpen dina tempat teduh garing


Detil Produk

Fitur produk
1. Adhesion anu saé
2. Sipat kandang
3. Cocog sareng aplikasi tangan;

 

Cara ngagunakeun

Pretreatment: mimiti bersihkeun permukaan perekat ku kasa atanapi sikat kanggo nyabut kokotor minyak.

Ukuran: ukuran dina permukaan anu nempel, kedah lapisan perekat ipis sareng seragam, teu aya kabocoran lem.

Ngubaran: saatos nempel, mencétan 10-30 menit, curing awal henteu bouncing (laju lem aya hubunganana sareng suhu sareng kandel)

 

Aplikasi:

Lem panyegelan manual didamel tina rupa-rupa résin kopolymer résin, cocog pikeun kertas emas kartu, kertas percetakan warna sareng kotak kemasan plastik laminasi kertas sisi-sisi sanésna, beungkeut kotak kado.

ngaran Lem panyegelan manual
Eusi padet 45%
viskositas 18000 ± 2000mPa.s
kapasitas Spésifikasi langkung
ph 6-7
warna bodas
Cureuh waktos 10-30min
Jumlah pangubaran 50-55%
Hirup rak 12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami