ee

résin epoxy diy pikeun seni jelas résin epoxy pikeun diy karajinan perhiasan sanés résin epoksi beracun

résin epoxy diy pikeun seni jelas résin epoxy pikeun diy karajinan perhiasan sanés résin epoksi beracun

pedaran pondok:

Cara ngagunakeun

1. Buka skala, pasang dina cangkir measruing sareng bersihkeun

2. Lebetkeun lem A heula, teras lem B, proporsi na 1,25: 1

3. Aduk rata nepi ka transparan sareng seragam tanpa ngagambar

4. Lem campuran masih sababaraha menit. Nalika gelembung ngaleungit tuang kana alat grinding

5. Anggo odol pikeun nempelkeun sakedik warna kana cet leupaskeun lem, sareng aduk ie sakedik kana pangaruh mangsi anu dipikahoyong

6. Atan tuang poer toner kana gutta percha anu disiapkeun, aduk rata teras tuang kana kapang

7. Éta tiasa demoulded saatos perekat leres-leres padet, biasana peryogi 24 jam dina suhu kamar

8. Saatos demoulding, Polandia rada, produk réngsé bakal langkung éndah


Detil Produk

No CAS.:

61788-97-4

Ngaran séjén:

lem serelek diy

Tempat Asalna:

Cina

Klasifikasi:

Perekat komponén Ganda

Bahan baku utama:

résin epoxy

Pamakéan:

Ngerjakeun kai, diy

Jumlah modél:

OS-806AB

Jenis:

lem diy

Ngaran Produk:

Epoxy Resin Crystal pakait tina Lem AB

Warna:

transparan

proporsi volume:

1: 1

babandingan beurat:

1.25: 1

waktos curing:

24h

waktos rak:

genep bulan

Ukuran pakét:

110 * 60 * 175mm

Beurat:

1 kilogram

 

Tujuan palapis

Résin Epoxy ngagaduhan proporsi ageung dina panerapan palapis, éta tiasa dijantenkeun sababaraha rupa ciri anu béda-béda, kagunaan anu béda-béda. Kahiji na:

1. Résistansi kimia anu saé, khusus résistansi alkali.

2. Pilem ngagaduhan caket anu kuat, utamina pikeun logam.

3. Éta ngagaduhan résistansi panas anu saé sareng insulasi listrik.

4. Pilem ngagaduhan ingetan warna anu saé.

Paké Adhesive

Résin epoxy salian ti poliolefin sareng beungkeutan plastik sanés polar sanés henteu saé, pikeun rupa-rupa bahan logam sapertos aluminium, beusi, tambaga; bahan non-logam sapertos gelas, kai, beton, jst ogé palastik thermosetting sapertos fenolik, amino, poliéster henteu jenuh sareng sajabina ngagaduhan sipat ngariung anu hadé, maka katelah serikat serbaguna. Épéksi epokés mangrupikeun jinis penting tina perekat struktural.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami