ee

Kertas alkohol super kandel polyvinyl lem transparan lem kandel karton ngiket nirkabel lem mengikat 500ml

Kertas alkohol super kandel polyvinyl lem transparan lem kandel karton ngiket nirkabel lem mengikat 500ml

pedaran pondok:

Gaya kuat napel: kakuatan napel awal kuat, transparan saatos solidification

2. Gampang dianggo: saatos diaduk rata, sikat langsung kana bahan caket

3. Cai leyur: leyur dina cai, gampang dibersihkeun

Pamakéan 4. Kertas: henteu aya perlakuan permukaan tina beungkeutan kertas biasa


Detil Produk

Cara ngagunakeun

Pretreatment: mimiti bersihkeun permukaan perekat ku kasa atanapi sikat kanggo nyabut kokotor minyak.

Konstruksi: roller atanapi sikat kedah dijaga bersih sateuacan dianggo, saatos dianggo tiasa diberesihan ku cai bersih. Jumlah lem lawon nyaéta 100-200g / m2

Ngubaran: kedah ngecét hiji sisi, tempat témpél kalayan tekanan beurat beurat, umumna dua menit saatos viskositas awal, ngubaran saatos 30 menit

 

Detil produk

  1. rupanaCairan kentel transparan, cocog pikeun panerapan panangan
  2. AdhesionViskositas kuat sareng pasipatan stabil

Wengkuan aplikasi

Éta cocog pikeun ngariung kertas biasa sapertos kertas kraft, kertas A4, karton bergelombang, papan honeycomb sareng kantong kertas kraft. Labél krayon sareng panggunaan mesin panyiri otomatis; Éta ogé tiasa diincer ku cai

 

BARANG No. PVA-10
Viskositas 30000±1000
Cureuh waktos 30min
Eusi padet 10%
PH NILAI 6-7
KAMAMPUHAN SUPLIER 12 bulan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami