ee

A + jenis lem bodas padet tinggi buku beungkeut nirkabel invoice lem solidification transparan perbaikan lem buku lem 680ml

A + jenis lem bodas padet tinggi buku beungkeut nirkabel invoice lem solidification transparan perbaikan lem buku lem 680ml

pedaran pondok:

1. Gula sareng kapadetan cai benten, 1 liter henteu sami sareng 1 kg, mangga tingali sateuacan ngagaleuh

2. Suhu panyimpen biru handapeun nol bakal mangaruhan panggunaan pangaruhna, sateuacan mésér pikeun mastikeun suhu lokal


Detil Produk

Fitur produk
1. kuat adhesi;
2. Pilem transparan ngabentuk;
3. kaleyuran cai anu saé;
4. beberesih gampang;
5. Éta gampang dijalankeun

 

Masalah anu tiasa direngsekeun

Lem bodas padet anu luhur didamel tina monomer vinil asétat ku réaksi polimérisasi dina tindakan inisiator. Éta ngagaduhan caket anu kuat sareng sipat stabil. Hal ieu dianggo dina industri percetakan, perbaikan jati, tancep kertas, kaén karajinan, pengolahan kai.

 

Naha milih urang?

Merawat kulawarga sareng diri anjeun, ti mimiti hiasan, produkna ngagaduhan kandungan padet anu tinggi, pangaruh beungkeutan langkung saé, saatos diubaran janten transparan, henteu mangaruhan penampilan luar, gampang dibungkus ku sikat, kinerja pangwangunan ningkatkeun efisiensi damel, simpen waktos sareng usaha, ku cai salaku medium dispersi, lem cai sababaraha bersih, spésifikasi produk lengkep, macem-macem, minuhan kabutuhan anu béda-béda

BARANG No. A +
Eusi padet 45%
Viskositas 8000-12000mPa.s
Cas No. 9003-20-7
EINECS No. 203-545-4
BAHAN ATAH VAC PVA CAI
PH NILAI 7-8
RUPA Emulsi caket bodas susu
FITUR Berbasis cai sareng henteu toksik
KAMAMPUHAN SUPLIER 30tons per bulan

white glue detail1white glue detail2 white glue detail3 white glue detail4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami